OBS OBS OBS:

PÅ GRUND AF MYNDIGHEDERNES COVID-19-RESTRIKTIONER, er vi desværre nødt til at afvente samfundets genåbning, og dermed ophævelse af forsamlingsforbud, inden vi kan udleje Oasens pavillon igen. HOLD DERFOR ØJE med denne side. Her vil blive skrevet når vi er klar til normal udlejning igen. Indtil da er det naturligvis muligt at benytte Oasens øvrige faciliteter. Husk at overholde myndighedernes krav til forsamling.

Pga en teknisk fejl er brugsvand og udendørs toiletadgang desværre ikke tilgængeligt endnu.

 

I denne mellemliggende periode er nedenstående derfor ikke gyldigt:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oasen i Ørum står til rådighed for alle, der ønsker at benytte stedet og dets faciliteter - hvad enten man er borger i Ørum eller ej - om man er vandringsmand på Hærvejen eller bare har lyst til et spil bold - eller til at nyde den medbragte kaffe på køreturen. Det koster ikke noget at bruge Oasen - med undtagelse af pavillonen, som kan lejes ved henvendelse til udlejer. Vi gør opmærksom på at pavillonen er lukket for udlejning i perioden fra 1. november til og med 31. marts og at man kan kun booke 1 år frem. Al udlejning foregår kun på mail - så find en ledig dag i kalenderen og gå til kontaktsiden.